Wednesday, June 27, 2007

Lecture #7 : Η χρησιμότητα της Πρασινάδας.

Παρόλο που αρκετός κόσμος γνωρίζει πλέον την ύπαρξη της πρασινάδας, λίγοι εκτιμούν τα οφέλη που η παρουσία μίας ή περισσοτέρων «πρασινάδων» μπορεί να προσφέρει στο αρσενικό που κάνει attack. Οι πρασινάδες αντιμετωπίζονται από πολλούς ως αναγκαίο κακό ( φίλες που το πιπίνι που γουστάρεις έφερε μαζί του, άσχημη συνεργάτιδα του MILF που σου αρέσει, πληκτικές φίλες που έσυρες μαζί για να μην δείχνεις μόνος κτλ κτλ). Αντιμετωπίζονται ως άσχημοι και χωρίς ενδιαφέρον δορυφόροι του στόχου που σε απασχολεί. Ως περιβάλλον που σε ενοχλεί αλλά πρέπει να το κρύψεις για να μην χάσεις ΕΒΕ. Αυτό είναι λάθος. Ο πρωταθλητής ξέρει να προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον και να χρησιμοποιεί τα πάντα υπέρ του.
Δεν υπάρχει scenario όπου οι πρασινάδες να μην μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σου. Αν τις έχεις φέρει ο ίδιος σε κάποιον χώρο, τότε τον κύριο ρόλο τους τον έχουν παίξει από την στιγμή που μπήκες στο club, δεν έφαγες πόρτα, και έκανες μία αναγνωριστική βόλτα με αυτές από πίσω σου σαν αθόρυβη φρουρά. Αν κάνεις engage τους στόχους σου όμως οι πρασινάδες μπορούν να εξακολουθήσουν να είναι χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις. Μπορούν παραδείγματος χάριν να σε βοηθήσουν να ξεγλιστρήσεις από μία συζήτηση ή άβολη κατάσταση : «συγγνώμη, αλλά έχω παραμελήσει την παρέα μου. Θα επανέλθω σε λίγο». Έτσι όταν πρέπει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου (δεν είναι δόκιμο να αφιερώνεις όλο σου τον χρόνο σε ένα στόχο καθώς έτσι διακινδυνεύεις να δείξεις λιγούρι ενώ στην περίπτωση αποτυχίας δεν έχεις secondary objectives) μπορείς να εξακολουθείς να βρίσκεσαι δίπλα σε γυναίκες και να μιλάς δήθεν διασκεδάζοντας ενώ επεξεργάζεσαι τις επόμενες κινήσεις. Μην ξεχνάς ότι όταν έχεις λάβει την αποδοχή κάποιας γυναίκας δείχνεις πολύ πιο ελκυστικός στις υπόλοιπες, ενώ όσο πιο όμορφη είναι η πρασινάδα τόσο πιο πολύ ανεβάζεις το cashe σου. Αν πάλι δεν έχεις φέρει εσύ τις πρασινάδες αλλά είναι μαζί με κάποιον υποψήφιο στόχο εκμεταλλεύσου τες. Δώσε χρόνο σε αυτές και εντυπωσίασε τις με τα σίγουρα χαρτιά σου ( αστεία που σχεδόν πάντα λες και πιάνουν, εμπειρίες από ταξίδια κτλ κτλ.) Η πρασινάδα σχεδόν πάντα παίζει ρόλο κομπάρσου επομένως είναι πολύ πιο εύκολο να την εντυπωσιάσεις. Επιπλέον, όντας παραμελημένη θα είναι πολύ πιο δεκτική σε ότι και αν συζητήσεις. Εκτός αυτού αφιερώνοντας χρόνο σε κάποια πρασινάδα εν μέσω ενός attack «αγνοείς» προσωρινά τον στόχο ο οποίος αναρωτιέται τι κάνεις και δεν είσαι εκεί για να της την πέσεις. Τέλος αν καταφέρεις να κάνεις μία πρασινάδα να σε γουστάρει έμμεσα κερδίζεις ΕΒΕ και για τον στόχο σου καθότι μία γυναίκα πάντα θα δείξει ενδιαφέρον για κάποιον που οι άλλες δείχνουν να ενδιαφέρονται.
Αν όμως δεν φέρεις πρασινάδες μαζί σου και οι στόχοι δεν έχουν μαζί τους πρασινάδες (δηλαδή είναι μαζί με κάποια εξίσου ασύλληπτη φίλη ή με αντροπαρέα) φρόντισε να δημιουργήσεις εκείνη την στιγμή πρασινάδες. Κινήσου αθόρυβα προς κάποιες αδιάφορες εμφανισιακά. Θα είναι πολύ εύκολο στο να τις προσεγγίσεις (καθότι παραμελημένες θα έχουν πολύ χαμηλά τον πήχη). Κατόπιν θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις κατά συνείδηση: Θα μπορείς να αποτραβηχτείς όποτε χρειάζεσαι ανασύνταξη σε αυτές ενώ αργότερα να τις συστήσεις στην αντροπαρέα που έχει τον στόχο σου. Έτσι, «ανοίγεις» το παιχνίδι. Θα υπάρχουν περισσότεροι περισπασμοί για τους άλλους επίδοξους attackers της παρέας που αποσκοπούν στον στόχο σου ενώ εσύ θα το παίξεις και κοινωνικός.

Bottom line: Οι πρασινάδες είναι πάντα χρήσιμες. Έχε τις λοιπόν πάντα μαζί σου και κράτα τες χαρούμενες. Το ότι έχουν «υποστηρικτικό» ρόλο στην εκάστοτε «εκστρατεία» σου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και το κλειδί σε ποικίλες περιπτώσεις.
Read more!

Thursday, June 21, 2007

Lecture #6: Η τακτική της ύαινας

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες φυσιογνωμίες του ερωτικού οικοσυστήματος είναι οι επονομαζόμενες ύαινες, όρος που ξεκάθαρα παραπέμπει στο γνωστό θηλαστικό της αφρικανικής σαβάνας. Οι ύαινες εμφανίζονται σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του εφαψιστικού γίγνεσθαι, δηλαδή σε πάρτυ, κλάμπς κτλ. Συνήθως πρόκειται για μια ανίερη συμμαχία μεταξύ 3 ή και περισσοτέρων αρσενικών τα οποία επιδίδονται στην αναζήτηση γυναικείου θηράματος με μόνο όπλο τις καλά δουλεμένες τακτικές και στρατηγικές. Αν και ως ζώα οι ύαινες είναι άχαρες, άσχημες και αποκρουστικές, εν τούτοις είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές. Είναι εξαιρετικά ευφυείς, προσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον και οι στρατηγικές τους εξελίσσονται ανάλογα με τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Επομένως η αγέλη λειτουργεί άψογα και μπορεί να κατασπαράξει οποιοδήποτε θήραμα αλλά και τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Το πρόβλημα πάντα προκύπτει στο μοίρασμα της λείας. Οι αυστηροί κανόνες (rules of engagement) που διέπουν το κυνήγι παύουν να υφίστανται την ώρα της βρώσης. Κατά κανόνα στοιβάζουν σε μια γωνιά τα κουφάρια (συνήθως ασυνόδευτα θυληκά) τα οποία έχουν συλλέξει κατά τη διάρκεια των επιδρομών τους και επακολουθεί ένα λουτρό αίματος με κάθε μέλος της αγέλης να προσπαθεί να οικειοποιηθεί όσο μεγαλύτερα κομμάτια σάρκας μπορεί. Το συγκεκριμένο σημείο πρέπει να τονιστεί. Τα μερίδια δεν αντιστοιχούν στην προσφορά του κάθε μέλους. Αυτή είναι και η μοναδική αδυναμία της αγέλης. Στο συγκεκριμένο περιβάλλον ευδοκιμούν παράσιτα τα οποία οικειοποιούνται τις επιτυχίες των υπόλοιπων μελών της αγέλης. Η αγέλη συνήθως αντιλαμβάνεται αυτές τις τακτικές οι οποίες οδηγούν στην αποπομπή και τον εξοστρακισμό του παραβατικού μέλους. Πρέπει να τονιστεί ιδιαιτέρως ότι η δύναμη της ύαινας είναι η δύναμη της αγέλης. Δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνη της αυτόνομα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο πετυχημένος κάγκουρας δρα μόνο στα πλαίσια της αγέλης. Απλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες αποδίδει λαμπρά όταν συνεργάζεται με λοιπά μέλη της ομάδας.
Read more!

Wednesday, June 13, 2007

Lecture #5: BE AWARE OF THE FRIEND ZONE


Όλοι γνωρίζουμε τον θαρραλέο Jack Bauer από την σειρά 24. Ο μεγάλος αντίπαλος του Jack δεν είναι οι τρομοκράτες. Είναι ο χρόνος. Γιατί αν δεν είχε μόνο 24h για να σώσει τον κόσμο θα ήταν πιο cool, θα κοιμόταν και μπορεί και να πήγαινε και για κανένα ποτό μέχρι τον επόμενο τρομοκράτη που θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτόν και τα «guns» του. Ακριβώς έτσι και ο κάγκουρας εφαψίας που κάνει attack με στυλ, παλέυει με τον χρόνο. Είναι σαν να έχει ένα ρολόι όμοιο με αυτό της σειράς 24 να μετράει αντίστροφα. Μόνο που στη περίπτωση του κάγκουρα που κάνει attack η περίπτωση αποτυχίας είναι πολύ πιο οδυνηρή από το να τιναχτεί απλά ο πλανήτης στον αέρα. Αν χάσει, χάνει το sex.
Γιατί κινδυνεύει όμως από τον χρόνο? Ο σωστός εφαψίας πέφτουλας δεν ορμάει κατευθείαν με σεξουαλικό προσανατολισμό. Είναι cool και δείχνει αδιάφορος για το sex. Οι γυναίκες θέλουν όσο και οι άνδρες το sex (αν όχι περισσότερο) αλλά όντας πιο εγκεφαλικές σπάνια ενθουσιάζονται από την καταμέτωπο και χυδαία προσέγγιση. Έτσι ο σωστός κυνηγός οφείλει να είναι πιο συγκρατημένος και «φιλικός». Οφείλει να δείξει ότι είναι ταυτόχρονα ακίνδυνος και ενδιαφέρον τύπος. Για αυτό και θα δεχθεί να συζητήσει για διάφορα θέματα, να πάει για φαγητό μαζί της, καθώς και να ακούσει όλα τα βαρετά πράγματα που νομίζει ότι απαρτίζουν την προσωπικότητά της. Εδώ βρίσκεται όμως το κρίσιμο σημείο. Γιατί αν ο φίλος μας καθυστερήσει υπερβολικά να κάνει την τελική κίνηση και γίνει υπερβολικά φιλικός θα καταλήξει να γίνει ο «φιλενάδας». Κάτι τέτοιο είναι καταστροφικό καθότι έχει πλέον μπει στο γνωστό “Friend Zone”. Είναι ένας χώρος στο μυαλό της όπου βρίσκονται όλοι όσοι προσπάθησαν να την ρίξουν, απέτυχαν και συνέχισαν να της μιλούν. (Εννίοτε βρίσκονται και κάποιοι που πράγματι νιώθουν φίλοι της-ΠΟΤΕ δεν θα καταλάβουμε γιατί). Ο χρόνος που έχει κάποιος προτού εισέλθει στο “Friend Zone” είναι μερικές “n” ώρες. Ο ακριβής αριθμός τους ποικίλει ανάλογα με την τύπο του θυληκού αλλά είναι πάντα μικρότερος του 24.
Ο μαθηματικός τύπος είναι:
Κ ώρες συζήτηση σε κλαμπ ή φαγητό + Τ ώρες στο τηλέφωνο = μικρότερο του 24

Προσοχή, οι n ώρες μπορεί να γίνουν συνεχόμενα (τότε δεν υπάρχει τηλέφωνο) ή σε διαδοχικές ημέρες.
Προσοχή, αν το Τ είναι μεγαλύτερο του 2h τότε έχεις βάλει γερές βάσεις για να γίνεις φιλενάδας.

Από την στιγμή που κάποιος θα μπεί στο Friend Zone είναι σχεδόν αδύνατο να την ρίξει. Από Γιώργος έγινε Γιωργάκης και έβαλε καλή υποψηφιότητα για καληνυχτάκιας.

References :
http://www.youtube.com/watch?v=G1-COyU0yIo&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=bDkhYP-H0dI
http://www.youtube.com/watch?v=KHKX-rwpAHY

Read more!

Lecture #4: Οι τελευταίοι ορισμοί προτού περάσουμε στα βαριά θέματα:

Εφαψιστική προσβολή: Είναι η προσβολή που χρησιμοποιεί κάποιος αστειευόμενος όταν σε συζήτηση παρέας θέλει να τραβήξει το ενδιαφέρον του θηλυκού στόχου παίζοντας το όμως αδιάφορος για εκείνη. Αυτή (αν δεν προσβληθεί-μην το χοντρύνετε με ατάκα του τύπου « Πω πω το στήθος σου πρέπει να ζυγίζει όσο το 6χρονο ανιψάκι μου») σίγουρα θα ενεργοποιηθεί καθότι οι γυναίκες τρελαίνονται όταν δεν δείχνεις ενδιαφέρον. Αν κάτι τους αρέσει είναι να μιλάς για αυτές. Οι γυναίκες ναρκισίζονται, και όταν ναρκισίζονται ανεβάζεις το “cache” σου.

Ε.Β.Ε.= Εφαψιστικός Βαθμός Επιτυχίας: Είναι τα εκατομύρια σημάδια που μπορεί να λάβεις όταν το attack σου είναι επιτυχές. Από ένα χαμόγελο, ένα χάδι ή ανταπόκριση σε μία εφαψιστική προσβολή.

Τ.Α.Κ.= Ταλαίπωροι Αποτυχημένοι Κάγκουρες: Είναι οι τύποι που για άλλη μια βραδιά απέτυχαν και θα γυρίσουν σπίτι στην αγαπημένη τους τσόντα. Όταν εσύ είσαι ο μόνος που έχει καταφέρει να μείνει με τις ωραίες του bar/club/gym οι ΤΑΚ δρουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Α) σε κοιτούν με φθόνο, σχεδόν μίσος και κάθε φορά που τα βλέμματα σας συναντώνται νομίζεις ότι θα σου επιτεθούν

Β) σου κλείνουν το μάτι και γνέφουν με τον αντίχειρα ψηλά (σαν να λένε μπράβο-you are the man-κωλόφαρδε κτλ κτλ). Σε αυτή την περίπτωση προσοχή, αν το θηλυκό αντιληφθεί την μεταξύ σας φιλοφρόνηση θα χάσεις αρκετούς ΕΒΕ.

Φιλενάδας: Παρόμοιος ταλαίπωρος τύπος κάγκουρα με τον καληνυχτάκια μόνο που καταλήγει να κάνει συστηματικά παρέα με το θυληκό και όσο και αν θέλει την ρίξει για αυτήν είναι «απλά φίλος». Πακέτο μαζί με την παρέα έρχεται και το υποκοριστικό στην προσφώνησή σου και από Γιάννης ή Μήτσος είσαι απλά ο Γιαννάκης, το καλό παιδί.

Read more!

Monday, June 11, 2007

Coming soon:

  1. Ο κάγκουρας – Φόρος τιμής στην εξέλιξη του homo sapiens και του homo erectus.
  2. Ο καληνυχτάκιας.
  3. Be aware of the “ Friend Zone”
  4. Οι ύαινες.
  5. Εφαψίας reload
Read more!

Saturday, June 9, 2007

Lecture #3: Μετά από κάποια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα e-mail συμπαράστασης παραθέτουμε επιπλέον κάποιους ορισμούς:

  • Πρασινάδα: Μετά την καθιέρωση του όρου «γλάστρα» στην ελληνική τηλεοπτική σκηνή, ο Έλλην κάγκουρας έπρεπε να βρει έναν καινούριο όρο, και κατέληξε στο «πρασινάδα». Ως πρασινάδες ορίζονται τα θηλυκά τα οποία θα καλέσει κάποιος κάγκουρας να τον συνοδέψουν μαζί του σε κάποια έξοδο, πιθανότατα σε κάποιο club. Η πρασινάδες, συχνά είναι αδιάφορες εμφανισιακά και τις καλεί για να δείξει ότι συνοδεύεται καθώς και να αποφύγει πιθανές αρνητικές συνέπειες στην περίπτωση που βγει μόνος (ενδεχόμενο πόρτας, να δείχνει μπακούρι κτλ κτλ).
Τις πρασινάδες τις καλεί, καμιά φορά τις παίρνει και με το αυτοκίνητό του (αν βρίσκονται στον δρόμο του) και μπορεί να τις κεράσει και κανένα σφηνάκι. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα τους απευθύνει συχνά το λόγο στη διάρκεια της βραδιάς. Οι πρασινάδες είναι εκεί για να υπάρχουν, όχι για να μιλούν για την παγκοσμιοποίηση ή την τιμή του αργού. Συχνά σε συζήτηση θα ακούσετε,
-«Πρασινάδες θα φέρεις εσύ?»,
-«Νόμιζα ότι είχες βρει εσύ για απόψε»..

Οι πρασινάδες μπορεί να είναι φίλες του εφαψία-κάγκουρα, φίλες φίλων, συγγενείς του εφαψία, γνωστές, συνάδελφοι ή και γνωριμία μιας βραδυάς. Εάν είναι ανεκτά όμορφη μία πρασινάδα ενδέχεται να γίνει στόχος για παροδικό καμάκι και συζητήσεις που θα αποσκοπούν στον εφαψισμό. Έχουν την τάση να χειραγωγούνται εύκολα.

(Δεν μας αρέσει αυτός ο όρος καθώς μειώνει τις γυναίκες παρόλαυτα ο κοινωνικός ρεαλισμός μας επιβάλει να τον αναγνωρίσουμε και κατ’ επέκταση να τον αναφέρουμε αφού υφίσταται και χρησιμοποιείται.)

  • Underaki: Παρόλο που ξεκίνησε ως όρος που χρησιμοποιούσαν κυρίως οι φίλοι του στοιχήματος, κατέληξε να χαρακτηρίζει θηλυκά τα οποία είναι ή δείχνουν μικρότερα από 18 ετών (ή 17 ή 16 ή 12 ανάλογα με την ηθική του καθενός).

  • StaNdaraki: Αναφέρεται κυρίως από άντρες σε συζητήσεις που αφορούν το στοίχημα, τις γυναίκες ή και τα δύο. Εκφράζει τη υπερβολική σιγουριά του κάγκουρα η οποία τις περισσότερες φορές καταλήγει στην απόλυτη παρωδία-αποτυχία. 9 στις 10 φορές που θα ακούσετε τον όρο "standaraki" από αντρικά χείλη θα πρόκειται ή για χυλόπιτα ή για πεταμένα λεφτά ή (το πιο πιθανό) και τα δύο. Περαστικά.

Read more!

Monday, June 4, 2007

Για τους κοκάκηδες:

- Πώς ονομάζεται το πλοίο που μεταφέρει κοκαΐνη??

















-Το πλοίο της γραμμής.

Ευχαριστούμε τον φίλο του site που μας έστειλε την παραπάνω πληροφορία. Read more!